Светулките проблясват във съня ми,
свеулките са в мойте дни...
Ах, как ги чаках
и мечтах!
Светулките...
Светулките...
...са в мойте дни...
Светулките
проблясват
в моят мрак...
Светулките...
© Хари Спасов Todos los derechos reservados
Приятна и ползотворна работа на творците!