5 mar 2008, 8:17

Светът през "моите" очи 

  Poesía » Otra
881 0 2

Предатели,

                    лъжци,

                                 изменници -

навсякъде,

                   наоколо,

                                  наблизо,

                                              надалеч -

... и винаги!

Светът е пълен с инквизитори -

на твоята, на моята, на чуждата душа!

"Какво нечувано откритие",

престанало да вдъхва капчица горчивина.

Във вихрушката на времето неспирно,

в свят на горест и тъга,

отчаян зов на давещ се несретник

прокънтява, недокосвайки сърца.

Заглушен от облаци на прашни чувства,

преминава като летен ден,

покорен от слънце безпощадно,

във вихъра на своя плен.

 

Каква поредна малка драма

на един отлитащ, скръбен блян,

който не намира пристан и пропада

в безчувствието на "теб" и "мен".

© Биляна Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??