4 dic 2006, 21:39

Свободна ли съм? 

  Poesía
601 0 0
Огнен лик
в парещ стих.
Догаря и последната искра
От упоритата ми съдба.

Искам времето да спре
и дори сърцето ми да умре.
Искам страха ми да оплете
и последното сърце.

Искам птиците да пеят
и дори да не смеят.
Искам гласа ми да улови
и последните мечти.

Искам сърцето ми да обича
дори и злото да го разсича.
Искам света да заличи
и последните следи от сълзи.

Огнена дъга
в парещата ми душа.
Догаря и последната тъга
от жадуваната ми съдба.

© Слава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??