1 jul 2010, 13:41

Свободна съм... до следващото Трябва... 

  Poesía
747 0 3

Направих всичко,

което трябваше

да се направи.

 

Свободна съм –

да гледам как дъждът полива

зелените дървета

под дома ми.

 

Свободна съм –

да чувам как ромонът на

птички се смесва с

чуруликането на реката.

 

Свободна съм –

да дишам влажен въздух

от облаците,

скрили планината.

 

Свободна съм –

да се освободя от всичките

представи, които

натъпкани стоят в главата.

 

Свободна съм –

да ги прогоня като глутница

от подивели псета, които,

гладни, ровят се в ума ми.

 

И късат бели късове от мен.

Захапали ги здраво,

те влачат бели листи,

попили всичките ми мисли…

 

Свободна съм –

до следващото

Трябва.

© Габриела Цанева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??