21 oct 2019, 22:06

Свободно е словото! 

  Poesía » Epigramas
1120 0 0

Радое, Радое,

творчеството твое

плод даде на време -

народа наш вече не дреме!

 

Преди само сумтяхме,

псувахме безгласно.

Сега “благославяме” звучно

и пределно ясно!

 

© DEA 16 октомври 2019

 

© Димитър Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??