21.10.2019 г., 22:06 ч.

Свободно е словото! 

  Поезия » Епиграми
1105 0 0

Радое, Радое,

творчеството твое

плод даде на време -

народа наш вече не дреме!

 

Преди само сумтяхме,

псувахме безгласно.

Сега “благославяме” звучно

и пределно ясно!

 

© DEA 16 октомври 2019

 

© Димитър Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??