21 окт. 2019 г., 22:06

Свободно е словото! 

  Поэзия » Эпиграммы
1111 0 0

Радое, Радое,

творчеството твое

плод даде на време -

народа наш вече не дреме!

 

Преди само сумтяхме,

псувахме безгласно.

Сега “благославяме” звучно

и пределно ясно!

 

© DEA 16 октомври 2019

 

© Димитър Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??