12 mar 2010, 20:57

Свят 

  Poesía » Otra
408 0 1

В тоз лъжлив и мръсен свят

едничката надежда, смисълът

да се събуждам пак и пак,

си ти с душа голяма,

а няма ли те,

по-добре и мене да ме няма.

© Калина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??