Mar 12, 2010, 8:57 PM

Свят 

  Poetry » Other
386 0 1

В тоз лъжлив и мръсен свят

едничката надежда, смисълът

да се събуждам пак и пак,

си ти с душа голяма,

а няма ли те,

по-добре и мене да ме няма.

© Калина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??