Ако подадеш ръка навън и затвориш очи, есенният дъжд ще ти припомни...
Това усещане, детското, безгрижното, наивно и чисто съществуване.
Нима сме толкова затворени в себе си, че забравихме как да бъдем щастливи?
А дъждът е там, светът е там, същият свят от детството, което помним.
Същите мокри дрехи и познатите миризми на есента...
Листата, влагата, топлия чай, парченцата лимон плаващи в запотената чаша.
Настръхналата ни кожа и малките капчици падащи на пода, стичащи се от върховете на мокрите ни коси.
Не светът се променя, а ние!
© Веирас Йердна Todos los derechos reservados