Събирам слънцето във себе си,
събирам птици, небеса,
събирам цветето, събирам мидите,
събирам вятъра в нощта.
Събирам вяра и усмивки,
събирам болка и тъга,
събирам... и не искам нищо:
събирам себе си в света.© Галя Todos los derechos reservados