24 янв. 2007 г., 01:24

Събирам 

  Поэзия
640 0 0

Събирам слънцето във себе си,

събирам птици, небеса,

събирам цветето, събирам мидите,

събирам вятъра в нощта.

 

Събирам вяра и усмивки,

събирам болка и тъга,

събирам... и не искам нищо:

събирам себе си в света.

© Галя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??