24.01.2007 г., 1:24 ч.

Събирам 

  Поезия
659 0 0

Събирам слънцето във себе си,

събирам птици, небеса,

събирам цветето, събирам мидите,

събирам вятъра в нощта.

 

Събирам вяра и усмивки,

събирам болка и тъга,

събирам... и не искам нищо:

събирам себе си в света.

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??