23 jul 2012, 14:38

Събличам... 

  Poesía
559 0 10

Събличам нетърпението бавно,

очите му целувам и мълчим.

Догарят съчките на истините гладни,

съмненията се превръщат в дим.

 

Щурчетата - желания запяват.

Очакването нежно ромоли.

Една звездица-сбъдване изгрява.

И пак съм в теб и пак във мен си ти...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??