Jul 23, 2012, 2:38 PM

Събличам... 

  Poetry
557 0 10

Събличам нетърпението бавно,

очите му целувам и мълчим.

Догарят съчките на истините гладни,

съмненията се превръщат в дим.

 

Щурчетата - желания запяват.

Очакването нежно ромоли.

Една звездица-сбъдване изгрява.

И пак съм в теб и пак във мен си ти...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??