27 ene 2014, 19:27

Събуждане 

  Poesía
808 1 1

Ще дойда тихо във съня ти

със бурята и снежната тъга...

И ще осмисля аз деня ти,

преминала през цветната дъга...

 

Ще те целуна тихичко във мрака.

Ще те погаля нежно със ръка.

Вълшебен спомен там красив ще чака

и в омагьосан плен ще спи града...

 

Ще те докосна с моята въздишка,

ще чуеш неизвикания зов.

Ще се събудиш с грейнала усмивка,

потънал цял във моята любов!

 

Таня Симеонова

 

© Таня Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса стиха ти , Таня!
    Добавям в любими!
Propuestas
: ??:??