Ще дойда тихо във съня ти
със бурята и снежната тъга...
И ще осмисля аз деня ти,
преминала през цветната дъга...
Ще те целуна тихичко във мрака.
Ще те погаля нежно със ръка.
Вълшебен спомен там красив ще чака
и в омагьосан плен ще спи града...
Ще те докосна с моята въздишка,
ще чуеш неизвикания зов.
Ще се събудиш с грейнала усмивка,
потънал цял във моята любов!
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Все права защищены
Добавям в любими!