Какво съм аз? Какво си ти? Какви сме ние?
С каква ли цел събра ни днес съдбата?
Дали един на друг сме отредени за отплата
за минали добри дела?
Дали изписал ни е някой на небето?
Съзвездие за нас дали трепти?
А боговете скрити нависоко в планината,
какво ли мислят те за нас?
© Йова Todos los derechos reservados