Sep 14, 2013, 6:27 PM

Съдба? 

  Poetry » Love
551 0 0

Какво съм аз? Какво си ти? Какви сме ние?

С каква ли цел събра ни днес съдбата?

Дали един на друг сме отредени за отплата

за минали добри дела?          

 

Дали изписал ни е някой на небето?

Съзвездие за нас дали трепти?

А боговете скрити нависоко в планината,

какво ли мислят те за нас?

© Йова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??