Отново в тъмното седя и плача.
Проклинам таз съдба жестока.
Къде и как сгреших, се питам,
та наказва ме така?
Защо, когато някого обичам,
той винаги от мен далече.
Защо сърцето мъченическо
не може в този миг да спре да бие.
Да заспя и не се събудя,
да пресъхнат моите сълзи,
да отида в рая,
но едва ли там ще спре да ме боли.
© Валя Митова Todos los derechos reservados