Ти питаш ме?
Защо се влюбих в тебе?
Защо аз тебе съм избрал?
Защо?...
Отказал съм на другите!
И теб...
От всички съм избрал...
Избрах те аз...
Защото!
Пълниш ми сърцето със
любов!
Защото ти?
За мене си лозата...!
Тъй тръпнеща
и галеща с любов.
Увиваща лиана нежна...
Даряваща ме с' сладък грозд.
А от сока твой
така се аз опиянявам...!
Че верен ще съм ти до гроб.
Ти питаш ме...
Защо се влюбих в тебе?
Защото ти
даряваш ме с мечти...
От твоето шампанско пия!
За теб, за мен,
за нашата любов.
- Орис, която...
Двама ни събра.
Аз и ти... Навеки!
Врекли сме се в любовта...
© Ангел Todos los derechos reservados