6 июн. 2014 г., 21:36

Съдба 

  Поэзия » Любовная
344 0 0

Ти питаш ме?

Защо се влюбих в тебе?

Защо аз тебе съм избрал?

Защо?...

Отказал съм на другите!

И теб...

От всички съм избрал...

Избрах те аз...

Защото!

Пълниш ми сърцето със

                    любов!

Защото ти?

За мене си лозата...!

Тъй тръпнеща 

и галеща с любов.

Увиваща лиана нежна...

Даряваща ме с' сладък грозд.

А от сока твой 

така се аз опиянявам...!

Че верен ще съм ти до гроб.

Ти питаш ме...

Защо се влюбих в тебе?

Защото ти 

даряваш ме с мечти...

От твоето шампанско пия!

За теб, за мен,

за нашата любов.

- Орис, която...

Двама ни събра.

Аз и ти... Навеки!

Врекли сме се в любовта...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??