17 abr 2011, 0:21

Съдба 

  Poesía » De amor
554 0 0

Радвам се когато си до мен
Ти си слънцето в моя ден
Влюбих се ужасно
А това е опасно

Какво ли ще предпочете съдбата
Радостта или тъгата
Дали ме ти обичаш
Или просто го отричаш

В любовта трябват двама
Или се получава драма
Оставаш ти във самотата
Мухите биеш със лопата

Дали там някъде има светлина
Или всичко е потънало в тъмнина
Не искам да чувствам тъга
а само до мен да си сега

© Стефан Делииванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??