Apr 17, 2011, 12:21 AM

Съдба 

  Poetry » Love
570 0 0

Радвам се когато си до мен
Ти си слънцето в моя ден
Влюбих се ужасно
А това е опасно

Какво ли ще предпочете съдбата
Радостта или тъгата
Дали ме ти обичаш
Или просто го отричаш

В любовта трябват двама
Или се получава драма
Оставаш ти във самотата
Мухите биеш със лопата

Дали там някъде има светлина
Или всичко е потънало в тъмнина
Не искам да чувствам тъга
а само до мен да си сега

© Стефан Делииванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??