17.04.2011 г., 0:21 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна
569 0 0

Радвам се когато си до мен
Ти си слънцето в моя ден
Влюбих се ужасно
А това е опасно

Какво ли ще предпочете съдбата
Радостта или тъгата
Дали ме ти обичаш
Или просто го отричаш

В любовта трябват двама
Или се получава драма
Оставаш ти във самотата
Мухите биеш със лопата

Дали там някъде има светлина
Или всичко е потънало в тъмнина
Не искам да чувствам тъга
а само до мен да си сега

© Стефан Делииванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??