намирам се където съм
в потока на живота
и плувам в своя свят-
листо изгубващо
усещането за посока
извъртат вечните вълни
устойчивата част
на земната ми същност
къде
в неведомите брегове
обичам
да засядам всъщност
и как
отблъсквам се от там
с движение
способно навиците да разкъс(в)а
привързвам се
към капките в дъжда
те знаят
как да изживяват кръговрата
и тъй като не съм вода
в пръстта си тях все чакам
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados