24 ene 2012, 17:54

Съдби 

  Poesía » Otra
647 0 6

 

Съдби

 

Пустинен вятър
умело жонглира
с миражите… в пясъчна буря.
  
Угаснал кратер
в съня си умира,
забравил за свойте илюзии…

 

 

 

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??