Jan 24, 2012, 5:54 PM

Съдби 

  Poetry » Other
556 0 6

 

Съдби

 

Пустинен вятър
умело жонглира
с миражите… в пясъчна буря.
  
Угаснал кратер
в съня си умира,
забравил за свойте илюзии…

 

 

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??