25 sept 2011, 16:32

Съжалявам 

  Poesía » De amor
436 0 0

Грешки неизбежни,

думи много тежки

изрекох аз през тоя час,

изтръгнах аз със своя глас, 

отпратих те в далечен свят,

отведох те във тъмен ад. 


Бог те моли, Бог те моли да се извиниш

и за грешките ми ти да ми простиш,

до последната сълза, 

за онази, нашата звезда,

де угасна във небето

и искрица падна във морето... 


Бог те моли, Бог те моли, да простиш,

под крилото си голямо да ме приютиш. 


Грешки неизбежни, 

думи много тежки,

за които съжалявам

и сърдечно ти си извинявам. 

 

 

© Ивет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??