Грешки неизбежни,
думи много тежки
изрекох аз през тоя час,
изтръгнах аз със своя глас,
отпратих те в далечен свят,
отведох те във тъмен ад.
Бог те моли, Бог те моли да се извиниш
и за грешките ми ти да ми простиш,
до последната сълза,
за онази, нашата звезда,
де угасна във небето
и искрица падна във морето...
Бог те моли, Бог те моли, да простиш,
под крилото си голямо да ме приютиш.
Грешки неизбежни,
думи много тежки,
за които съжалявам
и сърдечно ти си извинявам.
© Ивет Все права защищены