Никога не се страхувай
да покажеш любовта.
Да застанеш прав и кажеш...
аз живея за това.
Никога не се предавай
на поквара и лъжа...
Мечтите свой отстоявай
И бори се, бори се ти за любовта.
Малко време ни остана
искрени да бъдем днес!
Да прегърнем любовта си...
със любящо си сърце.
© Ангел Todos los derechos reservados