Милиони рози няма да цъфтят...
Милиони надежди на дъното
на океана ще потънат.
Милиони искри в сърцето
ще умрат и за милионен път
от тебе ще се скрият.
Надеждата, таз истинска вълшебница
таз същата която преспивате в ноща...
Покрива те с надежда нежна...
Във тъжна нощ подава ти ръка.
Коси от звездна нощ спомени навяват.
Че ти си вълк... единак.
Тъмно е, чуваш как сърцето ти пулсира...
Тъгата с теб играе си игра.
Безумно е!? Нощта е тъжна...
А там във нея сълза проблясва
Сълзата на един найвник и просяк
повярвал че в живота съществува...
Любов сътворена от човека
за човек.
© Ангел Todos los derechos reservados