16 may 2008, 13:42

Сълза 

  Poesía » Otra
627 0 0

Жадно спуска се нощта,

жадно като пареща сълза.

С лекота разтапя се в деня,

както се разтапя сълзата във дъжда.

 

В деня се носи тишина,

както преглътната сълза.

Копнеещо той бяга към нощта,

както сълзата - към моята уста.

 

В среща те целуват се,

сълзата както разтопява се.

За миг те отново разминават се,

сълзата както заличава се... 

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??