7 sept 2007, 11:52

Сълза пред никого не унизих 

  Poesía
699 0 19
Сълза пред никого не унизих,
не съм създадена да плача.
Окрилена и свободна, аз се извисих,
с песента крайлунна да приветствам здрача.

С лъжа никого не съм натровила,
не мога истина да замъглявам.
На сърцето добротата съм отворила,
от никого не вземам, само давам.

Очи за миг не съм откъснала.
Защо да крия красотата?
Парченца от душата си съм пръснала:
дано покълне правотата.

На сянката показах светлината -
всеки заслужава да я види,
не оставям и частичка в тъмнината -
Злото може само да завиди!

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??