24 sept 2007, 10:15

Сълза след сълза, след сълза... 

  Poesía
847 0 9
Сълза след сълза, след сълза...
И капки кръв подир тях...
Да те задържа не успях...

И не спя.
И тъга,
и безмълвна, безкрайна тъга
завладява, разкъсва,
преначертава, отблъсква...

И кръг след кръг...
Безпощадно съдбата
върти кръговрата.
И напомня за теб...

Но сълза след сълза, след сълза...
И капки кръв подир тях...
Да те задържа не успях...

© Александра Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??