24.09.2007 г., 10:15 ч.

Сълза след сълза, след сълза... 

  Поезия
788 0 9
Сълза след сълза, след сълза...
И капки кръв подир тях...
Да те задържа не успях...

И не спя.
И тъга,
и безмълвна, безкрайна тъга
завладява, разкъсва,
преначертава, отблъсква...

И кръг след кръг...
Безпощадно съдбата
върти кръговрата.
И напомня за теб...

Но сълза след сълза, след сълза...
И капки кръв подир тях...
Да те задържа не успях...

© Александра Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??