27 abr 2021, 20:58

Сълза в окото ми е спряла 

  Poesía
757 3 15

Сълза в окото ми е спряла

и ти се виждаш огледален,

в окото на сълзата.

Коленичели сме в храма на гората,

до тебе огъня умира бавно.

Догарящите съчки пукат,

като запалени църковни свещи,

а гаснещите пламъчета ближат пръстите ми, скръстени молитвено.

В главата ми се блъскат мисли,

ала на глас една единствена 

изричам.

Обичам те и като пред господа

съм искрена.

 

 

 

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??