7 dic 2007, 8:00

Сълзи 

  Poesía » De amor
664 0 8
 

Сълзи

 

Сълзи - отронен блясък

се стича по изумруденото й лице,

кръвта в артериите й с бурен тласък

ще погубят страдащото й сърце.

Плач, превърнал се в крясък,

не жена, а мъничко дете,

тюлен, заровил главата си в пясък,

той отиде си от нея и вече не дойде.

 

07.12.2007

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??