Сълзи
Сълзи - отронен блясък
се стича по изумруденото й лице,
кръвта в артериите й с бурен тласък
ще погубят страдащото й сърце.
Плач, превърнал се в крясък,
не жена, а мъничко дете,
тюлен, заровил главата си в пясък,
той отиде си от нея и вече не дойде.
07.12.2007
© Мими Всички права запазени