Dec 7, 2007, 8:00 AM

Сълзи 

  Poetry » Love
669 0 8
 

Сълзи

 

Сълзи - отронен блясък

се стича по изумруденото й лице,

кръвта в артериите й с бурен тласък

ще погубят страдащото й сърце.

Плач, превърнал се в крясък,

не жена, а мъничко дете,

тюлен, заровил главата си в пясък,

той отиде си от нея и вече не дойде.

 

07.12.2007

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??