Сълзи по листа капят...
Оставят свойте следи!?
Оставят мъката, която
сърцето ти не може да прости.
Сълзи солени... От любов прекрасна
сътворени...
Истински, тъй тихи, плашещо
реални, даже полудиви.
-Роден си бил любов да даваш.
На нея, истинската тя!
Но идва миг... И край на тази
песен!?
Събуждаш се самотен, тъжен,
сам.
И плачеш над листа?
Сълзи по листа бял напомнят
че и ти си нараним...
Че е ти изпитваш болка...
В този свят така фалшив.
Сълзи по листа капят.
© Ангел Todos los derechos reservados