8 июл. 2016 г., 07:40

Сълзи 

  Поэзия
320 1 6

Сълзи по листа капят...

Оставят свойте следи!?

Оставят мъката, която

сърцето ти не може да прости.

Сълзи солени... От любов прекрасна

сътворени...

Истински, тъй тихи, плашещо 

реални, даже полудиви.

 

-Роден си бил любов да даваш.

На нея, истинската тя!

Но идва миг... И край на тази

песен!?

Събуждаш се самотен, тъжен,

сам.

 

И плачеш над листа?

Сълзи по листа бял напомнят

че и ти си нараним...

Че е ти изпитваш болка...

В този свят така фалшив.

Сълзи по листа капят.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??