13 nov 2018, 16:50

Сълзи 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre
725 1 0

Далече си ти,

остави ме ти, 

само с лъжи

и пусти сълзи.

 

Сърцето ми ти, 

пълно разби,

но пусто сърце,

те търси уви. 

 

Нежни ръце,

празни са те.

Няма те теб,

пусна ги ти. 

© Gergana Bojkova Todos los derechos reservados

Напоследък търся себе си в самата мен, а не в заобикалящото ме.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??