13.11.2018 г., 16:50 ч.

Сълзи 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
665 1 0

Далече си ти,

остави ме ти, 

само с лъжи

и пусти сълзи.

 

Сърцето ми ти, 

пълно разби,

но пусто сърце,

те търси уви. 

 

Нежни ръце,

празни са те.

Няма те теб,

пусна ги ти. 

© Gergana Bojkova Всички права запазени

Напоследък търся себе си в самата мен, а не в заобикалящото ме.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??