14 feb 2009, 15:49

Сълзи и рози 

  Poesía
1015 0 5

Сълзи и рози


Какво си мислиш за мен?
Рози, кукли и коприна.
Май излъгах отново
и отново трябва да си замина!
Кой ти каза, че съм добра?
Скитница, блудница и сама.
Май ще те заболи от това
и отново ще си простя!
Кой ти казва кога е края?
Неизбежен, болезнен и суров.
Май за мен винаги е изгрев нов
и отново сълзи и рози са това,
моето олицетворение в любовта!

© Светла Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??