24 ago 2008, 12:01

Сълзите ми... 

  Poesía » De amor
983 0 27

Изгарящи и чисти,

извират от сърцето,

преливат във очите

и вливат се полека

във жадните ти устни.

Изпиваш ги безмълвно...

 

И обич многолистна

в душата ти покълва...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??