24.08.2008 г., 12:01 ч.

Сълзите ми... 

  Поезия » Любовна
986 0 27

Изгарящи и чисти,

извират от сърцето,

преливат във очите

и вливат се полека

във жадните ти устни.

Изпиваш ги безмълвно...

 

И обич многолистна

в душата ти покълва...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??