Aug 24, 2008, 12:01 PM

Сълзите ми... 

  Poetry » Love
985 0 27

Изгарящи и чисти,

извират от сърцето,

преливат във очите

и вливат се полека

във жадните ти устни.

Изпиваш ги безмълвно...

 

И обич многолистна

в душата ти покълва...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??