8 dic 2019, 9:51

Сълзите ми написаха въпрос 

  Poesía » Otra
2063 14 19

 

Рожденният ти ден е, а тебе пак те няма -

И спомени в очите ни ридаят.

Отиде си тъй млада и отвори ни в сърцата рана,

остава ни надеждата, че смъртта не може да е краят.

 

Там някъде си в свят изпълнен с красота,

но пак скърбим и търсим те, сестричке.

Не мога повече да пиша, превърнах се в сълза,

обичаме те и тъгуваме за тебе всички.

 

И все пак пиша тук куплет последен -

(А болката в сърцето как пулсира)

Един въпрос към тебе, Господи, от мен, човека беден -

Защо човек живее и защо умира?

 

07.12.2016.

 

Посветено на сестричката ми, Пенка Каменова. 

 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??