Като особен вид агресия –
слушам
ритъма, като препускане.
Отдаване на вятъра предвкусвам.
Като особен вид амнезия –
слушам
ритъма, като безкрайно питане,
и пръсти за молитва сплитам -
Господи...
Като особен вид убежище -
слушам ритъма
и мускули напрягам.
Като особен вид протест -
аз слушам.
Като особен вид оргазъм –
бягам...
© Пламен Христов Todos los derechos reservados